Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın hasta olduğunu görmek

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, ümitlerinin son bulacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada babanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada hasta babanın öldüğünü görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada babanızın hasta olduğunu görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, sorunların yakında son bulacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalettir.

Rüyada hasta babasını görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sebep olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Rüyada babanızı hasta görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kazancının sürekli artacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine alamet eder.

Rüyada ölen babayı hasta görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Rüyada babanı hasta görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments