Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, hayırlı işlere girileceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, işlerinin çoğalacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba anneyi hasta görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine inanılır.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babayı hasta görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı hasta olarak görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın çok hasta olduğunu görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments