Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, ağız tadının kaçacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, o işten ekmek yiyeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek insanların birbirine kenetleneceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, bahtının açık olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, gayrimenkul işine girileceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada hasta insanı iyi görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, rahat bir döneme gireceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments