Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla ve abi görmek

Rüyada abla ve abi görmek

Rüyada abla ve abi görmek işinde dar boğaza gireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada abla ve abi gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Rüyada abla ve abi görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada abi ve abla görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerin canlanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada abla abi görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada abi abla görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada abi ve dayı görmek yarasını saracağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada abini öldürmek yarar sağlamayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Rüyada abiyle evlenmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada abi ölmüş görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, rahatın ve konforun geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments