Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusun dibinde olmak

Rüyada okyanusun dibinde olmak

Rüyada okyanusun dibinde olmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, sinirlerinin yıpranacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada okyanusun dibinde olmak gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada okyanusun dibini görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına yorulur.

Rüyada okyanusun dibinde olmak ömür boyu başarılı olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işaret eder.

Rüyada okyanus dibini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanus üstünde uçmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, rızkının çeşitleneceğine işarettir.

Rüyada okyanusa girmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kötü haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada kendini okyanusta görmek maddi kayıpların sona ereceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada okyanusta gemide olmak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişinin yasa düşeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, bazı kaynakların tükeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments