Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusa girmek

Rüyada okyanusa girmek

Rüyada okyanusa girmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanusa girmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada okyanusa girmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Rüyada okyanustan su içmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Rüyada okyanusda balık görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yokluk çekmeyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulur.

Rüyada okyanusa görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük okyanus görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusda boğulmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil okyanus görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanusa açılmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments