Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusun dibini görmek

Rüyada okyanusun dibini görmek

Rüyada okyanusun dibini görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada okyanusun dibini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Rüyada okyanusun dibinde olmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada okyanus dibini görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanusun dibini görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada okyanusta sörf yapmak sıkıntılarını atlatacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanusa dalmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına işarettir.

Rüyada okyanusa görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi okyanus görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada okyanusta dalga görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments