Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanus üstünde uçmak

Rüyada okyanus üstünde uçmak

Rüyada okyanus üstünde uçmak hayalkırıklığı duyacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada okyanus üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada okyanus üstünde uçmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada okyanus üzerinde uçmak çalışkan bir kişi olunacağına, maddi konuda zayıflayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada okyanusta uçmak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yaşamdan istediklerini alacağına alamet eder.

Rüyada okyanusun üzerinden uçmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üstünden uçmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde uçmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gölün üstünde uçmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, dolayısıyla geleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalettir.

Rüyada balonun üstünde uçmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments