Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz okyanus görmek

Rüyada deniz okyanus görmek

Rüyada deniz okyanus görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, talihin yüze güleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz okyanus gördüyseniz:

  • Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir.

Rüyada deniz okyanus görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanus deniz görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz ve okyanus görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, işinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada deniz yada okyanus görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada hint okyanusunu görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi okyanus görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada okyanusa girmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada gemi ve okyanus görmek kazancının katbekat artacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments