Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzün üstüne binmek

Rüyada öküzün üstüne binmek

Rüyada öküzün üstüne binmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret eder.

Rüyada öküzün üstüne binmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada öküzün üstüne binmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah öküze binmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada öküz arabasına binmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret etmektedir.

Rüyada öküze binmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada inek üstüne binmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada filin üstüne binmek zor ve kötü günler geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan üstüne binmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada atın üstüne binmek itibarını zedeleyeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments