Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküze binmek

Rüyada öküze binmek

Rüyada öküze binmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, hayaller kurulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zenginleşeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada öküze binmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada öküzün üstüne binmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada siyah öküze binmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada öküz arabasına binmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküze binmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki öküz görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada öküz saldırısına uğramak çok mutlu olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada büyük siyah öküz görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada öküz çekmek işlerinin karışacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments