Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstüne binmek

Rüyada atın üstüne binmek

Rüyada atın üstüne binmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada atın üstüne binmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz at üstüne binmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına inanılır.

Rüyada at üstüne binmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek rahat nedir öğreneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamyonun üstüne binmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne binmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, alım gücünde yükselme olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalettir.

Rüyada trenin üstüne binmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına inanılır.

Rüyada devenin üstüne binmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments