Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek üstüne binmek

Rüyada inek üstüne binmek

Rüyada inek üstüne binmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada inek üstüne binmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Rüyada inek üstüne binmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, doğru olanı seçeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada koyun üstüne binmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, helal lokmalar yiyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada balığın üstüne binmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yılanın üstüne binmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, gözyaşına boğulacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşeğin üstüne binmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyunun üstüne binmek atılan adımların zarar vereceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada balinanın üstüne binmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments