Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzle çift sürmek

Rüyada öküzle çift sürmek

Rüyada öküzle çift sürmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada öküzle çift sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada öküzle çift sürmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çift öküz görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift öküz görmek çok rahat bir döneme gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada öküzlerle tarla sürmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada öküzle tarla sürmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet eder.

Rüyada atla çift sürmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabanla çift sürmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküz eti görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sayılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments