Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz almak

Rüyada öküz almak

Rüyada öküz almak çok büyük çalışmalara girileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, kırgınlıklar yaşanacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, saygın biri olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulur.

Rüyada öküz almak gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Rüyada at ve öküz görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalet eder.

Rüyada öküz derisi görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Rüyada öküz sağmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane öküz görmek kısa süre içinde engelleneceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada öküzle çift sürmek büyük bir kazanca sahip olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada öküzün boynuzladığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Rüyada öküz almak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada öküz eti görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments