Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul eteği görmek

Rüyada okul eteği görmek

Rüyada okul eteği görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada okul eteği gördüyseniz:

  • Bazı misafirlerin gelmesi olasıdır.

Rüyada okul eteği giymek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işarettir.

Rüyada okul eteği giydiğini görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Rüyada okul eteği görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada etek vermek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, büyük tartışmalara gireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eteği makasla kesmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada etek diktirdiğini görmek işlerin daha kötüleşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet eder.

Rüyada etek bluz görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, masrafların altında kalacağına inanılır.

Rüyada rengarenk etek görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments