Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek diktirdiğini görmek

Rüyada etek diktirdiğini görmek

Rüyada etek diktirdiğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, dileklerinin de kabul olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada etek diktirdiğini gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada yeni etek diktirmek görme ve alma şansına sahip olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek diktirmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalet eder.

Rüyada terziye etek diktirmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada etek diktirdiğini görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz elbise diktirmek malında azalmaya, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kişinin fena halde yanılacağına inanılır.

Rüyada dik bir yokuşa tırmanmak sürpriz olayların meydana geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada dikis yapmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, büyük paralar kazanılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments