Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk etek görmek

Rüyada rengarenk etek görmek

Rüyada rengarenk etek görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, belki ölümler görüleceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk etek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Rüyada rengarenk etek görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işarettir.

Rüyada rengarenk etek giymek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk elbise giymek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Rüyada rengarenk deniz görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine yorulur.

Rüyada rengarenk bardak görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk şal görmek biraz olsun hafifleyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada rengarenk ip görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada rengarenk ipler görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments