Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ok saplandığını görmek

Rüyada ok saplandığını görmek

Rüyada ok saplandığını görmek moralinin düzeleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kazancın günden güne artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ok saplandığını gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada sabri sarı oğlunu görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet eder.

Rüyada ok saplandığını görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sapsız kürek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Rüyada polis sapkasi takmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada uzun saplı fırça görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada ekin sapı görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kılıç saplandığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işarettir.

Rüyada gözlük sapı görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, maddi anlamda rahatlamaya, tövbe etmeden vefata tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments