Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli elma görmek

Rüyada zehirli elma görmek

Rüyada zehirli elma görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli elma gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada zehirli elma görmek büyük üzüntüler olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada zehirlenip kusmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından zehirlendiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada hap içip zehirlenmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirlenmeye çalışılmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet etmektedir.

Rüyada sobadan zehirlenmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli böcek görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments