Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin zehirlendiğini görmek

Rüyada kardeşinin zehirlendiğini görmek

Rüyada kardeşinin zehirlendiğini görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sorumlu tutacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Rüyada kardeşinin zehirlendiğini görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalettir.

Rüyada zehirsiz yılan görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada fare zehiri içmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, iş yeri sahibi olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından zehirlenmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada zehirli meyve görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Rüyada fare zehiri görmek kazancın daha da arttırılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada zehirli kertenkele görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada yılan zehiri içmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments