Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla yaralamak

Rüyada bıçakla yaralamak

Rüyada bıçakla yaralamak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulur.

Rüyada bıçakla yaralamak gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Rüyada birini bıçakla yaralamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, korkularının sona ereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla yaralamak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bıçakla adam yaralamak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini çatalla yaralamak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak rakiplerini mağlup edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada kadın yaralamak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada makasla birini yaralamak yenilenme yaşayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments