Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek

Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek

Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun uyuduğunu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Rüyada dua okuyup uyumak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek işlerin de hafifleyeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanla uyumak yarar getireceğine, hakkıyla kazanca, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada uyumak uyanmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yüküne ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada trende uyumak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, hep dinç ve genç kalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada otururken uyumak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına delalet eder.

Rüyada anneyle uyumak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sorununu kolayca çözeceğine, kendisini iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments