Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trende uyumak

Rüyada trende uyumak

Rüyada trende uyumak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, yetim sevindireceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada trende uyumak gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada trende uyumak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet eder.

Rüyada trende seyahat yapmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına işarettir.

Rüyada trende eski sevgiliyi görmek başarılarının kalıcı olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada trenden kaçmak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işarettir.

Rüyada trende asker görmek herkes tarafından saygı göreceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada trende ölmek maddi kayba uğrayacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Rüyada trende gelin görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini trende görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments