Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua okuyup uyumak

Rüyada dua okuyup uyumak

Rüyada dua okuyup uyumak istediği gibi yaşayacağına, hayattan her istediğini alacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işaret eder.

Rüyada dua okuyup uyumak gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Rüyada dua okuyup uyumak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayatının zorlaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada dua okuyan dede görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye dua okutmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye dua okunduğunu görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada dua okunmasını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezan okunurken dua etmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, oldukça büyük başarılara, kazançlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada birine dua okutmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments