Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık tıraşı olmak

Rüyada kasık tıraşı olmak

Rüyada kasık tıraşı olmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, ticaret ehli olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kasık tıraşı olmak gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada kasık tıraşı olmak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına delalettir.

Rüyada kasık kılı görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada kasık bölgesinde kıl görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işarettir.

Rüyada kasıkta yara görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasıkta kıl görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kasık fıtığı görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasık kılı yolmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işaret etmektedir.

Rüyada kasık tüylerini kesmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işsiz kalmaya, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments