Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sakalını tıraş etmek

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, ortalığın karışacağına delalettir.

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini sakal tıraşı olmak girişimlerde bulunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sakal tıraşı olduğunu görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sakal tıraşı olduğunu görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada sakal tıraşı yapmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, zor durumların biteceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulur.

Rüyada sakal tıraşı olduğunu görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin sakalını tıraş etmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments