Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun taşındığını görmek

Rüyada oğlunun taşındığını görmek

Rüyada oğlunun taşındığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun taşındığını gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada oğlunun taşındığını görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir eve taşındığını görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada evden taşındığını görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak rızkın da ömür boyu süreceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının taşındığını görmek bazı ortaklıklar kuracağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada deniz manzaralı eve taşındığını görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiracının taşındığını görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments