Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının taşındığını görmek

Rüyada tanıdığının taşındığını görmek

Rüyada tanıdığının taşındığını görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, durumun değişmesine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığının taşındığını gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Rüyada tanıdığının taşındığını görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin taşındığını görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden bir yere taşınmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir eve taşınmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşında oturmak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, çalışmalarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev almak ve taşınmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada akrabanın taşındığını görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet eder.

Rüyada lojmana taşındığını görmek istemediği halde borçlanacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments