Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiracının taşındığını görmek

Rüyada kiracının taşındığını görmek

Rüyada kiracının taşındığını görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, güzel bir haber almaya, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiracının taşındığını gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada kiracının taşındığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalettir.

Rüyada kiraya taşınmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini kiraya vermek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirada oturmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, nimetin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ashabı kiram mezarı görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada dükkan kiraya vermek büyük işlere imza atacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kira almak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada kiralık ev gezmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevinc duran

Kirada oturuyorum ruyamda baska kiralik eve tasiniyordum ama simdiki evimden tasindigim icin cok uzgundum