Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmeden tabuta girmek

Rüyada ölmeden tabuta girmek

Rüyada ölmeden tabuta girmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi varlığının çoğalacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada ölmeden tabuta girmek gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada tabutun içine girmek birçok iş kapısının açılacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabuta girmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada diri diri tabuta girmek mallarının ve parasının çoğalacağına, ortak edineceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada ölmeden tabuta girmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüp tabuta girmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, her anlamda güçleneceğine, rahatlığa erileceğine delalettir.

Rüyada canlı tabuta girmek gelirinin giderinden fazla olacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments