Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu kestiğini görmek

Rüyada oğlunu kestiğini görmek

Rüyada oğlunu kestiğini görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kişinin hayatının değişeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kestiğini gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu kestiğini görmek çaresizleşeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kişinin adeta gençleşeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bebek kestiğini görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Rüyada adam kestiğini görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments