Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa saç kestirmek

Rüyada kısa saç kestirmek

Rüyada kısa saç kestirmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, şansa tabir olunur.

Rüyada kısa saç kestirmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işarettir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına inanılır.

Rüyada saçları kısacık kestirmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçları kısa kestirmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısacık kestirmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments