Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kafasının koptuğunu görmek

Rüyada oğlunun kafasının koptuğunu görmek

Rüyada oğlunun kafasının koptuğunu görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işinden ekmeğinden olacağına, maddi sorunlarının artacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kulluk derecesinin artmasına işaret eder.

Rüyada oğlunun kafasının koptuğunu gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun kafasının koptuğunu görmek kazanç kapılarının açılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü keçi kafası görmek maaşının artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada kafanın içinde kurt görmek makama ve rızka sahip olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada kafa derisini yüzmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kafada sivilce patlatmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, içini açmaya karar vereceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada ölü balık kafası görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments