Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve kılıç görmek

Rüyada at ve kılıç görmek

Rüyada at ve kılıç görmek mal ve rızkın çoğalmasına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada at ve kılıç gördüyseniz:

  • Yeni kişilerin veya yeni şeylerin arayışına girmeden önce, sizin için neler planlandığına ya da kendiniz için planlarınıza odaklanmalısınız.

Rüyada at ve kılıç görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla vurulmak ters giden işlerin de düzeleceğine, umutlarının da tükeneceğine, zengin için yoksulluğa işarettir.

Rüyada kılıç hediye almak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kılıç darbesi almak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kılıç görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada kılıç kuşanmak Allah katında yükseleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıç oynamak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada parlayan kılıç görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments