Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlayan kılıç görmek

Rüyada parlayan kılıç görmek

Rüyada parlayan kılıç görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada parlayan kılıç gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size bazı zorlaştırıcı etkiler yapmaktadırlar.

Rüyada kılıçla baş kesmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada kılıç yapmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada at ve kılıç görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma inanılır.

Rüyada kılıç çiçeği ekmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek kara kara düşünür olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet eder.

Rüyada kılıç eline almak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments