Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve kedi görmek

Rüyada at ve kedi görmek

Rüyada at ve kedi görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çirkin bir iş yapmaya, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada at ve kedi gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada atlayan kedi görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada at ve kedi görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, dinamik olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye tekme attığını görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi atlaması görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz hırçın at görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, rahatın kaçacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments