Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi atlaması görmek

Rüyada kedi atlaması görmek

Rüyada kedi atlaması görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kedi atlaması gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kediye tekme attığını görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, dinç kalacağına alamet eder.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlayan kedi görmek hayırlı bir hayat süreceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok başarılı işlere girileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada at ve kedi görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada kedi atlaması görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buluttan at görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments