Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlayan kedi görmek

Rüyada atlayan kedi görmek

Rüyada atlayan kedi görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, faydalı şeyler yapacağına, işlerin rast gideceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hastalıklarını yeneceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada atlayan kedi gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye tekme attığını görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlayan kedi görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi atlaması görmek çaresiz hallere düşeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada at ve kedi görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert at görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments