Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, her şeyin gönlünce olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret eder.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, işinde itibar edineceğine işaret eder.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne yılan attığını görmek uzun ve hayırlı bir ömre, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada atın üstüne binmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalettir.

Rüyada at üstüne binmek arkasından iyi konuşulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Rüyada beyaz at üstüne binmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments