Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hırçın at görmek

Rüyada beyaz hırçın at görmek

Rüyada beyaz hırçın at görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, şöhretli biri olunacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz hırçın at gördüyseniz:

  • Belli bir planın, işin ya da projenin en iyi şekilde ilerleyebilmesini sağlayacak faydalı fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada beyaz hırçın at görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına inanılır.

Rüyada hırçın inek görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve siyah at görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atla gezmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz benekli at görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz at ve tay görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz at ve yavrusunu görmek maddi sorumluluklarının artacağına, sıkıntı çekeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada beyaz atı öpmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments