Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam kestiğini görmek

Rüyada adam kestiğini görmek

Rüyada adam kestiğini görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, büyük işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada adam kestiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmanız strese iyi gelebilir.

Rüyada adam kestiğini görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ağaç kestiğini görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kestirmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Rüyada birinin hayvan kestiğini görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kuzu kestirmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya inanılır.

Rüyada birinin boğazını kestiğini görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçını kestirmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments