Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek yükseldikçe yükseleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarını kavga ederken görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek muradın gerçekleşeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek ardından bu kişiye açılacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga ederken ölmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kavga ederken görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ölen birini kavga ederken görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments