Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu damatlıkla görmek

Rüyada oğlunu damatlıkla görmek

Rüyada oğlunu damatlıkla görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu damatlıkla gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada oğlunun damat olduğunu görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada oğlunu damatlıkla görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu damat olarak görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık almak insanlara yol göstereceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini damat olarak görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini damat görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş damadını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü damat görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments