Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini damat görmek

Rüyada ölmüş birini damat görmek

Rüyada ölmüş birini damat görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, güveninin artacağına, çok başarılı olunacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini damat gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Rüyada damat traşı olmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını damatlıkla görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada damat elbisesi giymek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi damatlık görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada damatla gelin görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Rüyada damatla kavga etmek karamsar olacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalettir.

Rüyada damadı görmemek imkânların çok daha iyi olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments