Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu çağırmak

Rüyada oğlunu çağırmak

Rüyada oğlunu çağırmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, terfi alamayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Rüyada oğlunu çağırmak gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Rüyada oğlunu çağırmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek çağırmak yeni başlangıçlar yapacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına alamet eder.

Rüyada ölüye çağırmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin seni çağırdığını görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırmak çağırmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yardıma çağırmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet eder.

Rüyada bağırıp çağırmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet eder.

Rüyada polis çağırdığını görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments