Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek çağırmak

Rüyada köpek çağırmak

Rüyada köpek çağırmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, gelişeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek çağırmak gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Rüyada köpek çağırmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruh çağırmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada polis çağırdığını görmek hedeflere ulaşılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada eve polis çağırmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet eder.

Rüyada azraili çağırmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını çağırmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada isimle çağırmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, karanlığın biteceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada polis çağırmak görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, malının ve kazancının tam olacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments