Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yardıma çağırmak

Rüyada yardıma çağırmak

Rüyada yardıma çağırmak başarılı bir kişi olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yardıma çağırmak gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Rüyada yardım çağırmak sermayesinin boşa gideceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada yardıma çağırmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis çağırmak kötü karakterli bir kadına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini iftara çağırmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırmak çağırmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalet eder.

Rüyada eve misafir çağırmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada oğlunu çağırmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini çağırmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hataların düzeltileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments