Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırıp çağırmak

Rüyada bağırıp çağırmak

Rüyada bağırıp çağırmak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işarettir.

Rüyada bağırıp çağırmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi şimdiden hazırlayın.

Rüyada bağırıp çağırdığını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet eder.

Rüyada bağırarak birini çağırmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada bağırıp çağırmak elindekileri kaybedeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada birine bağırıp çağırmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, tecrübe kazandıracağına işarettir.

Rüyada birini bağırırken görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, eski enerjisini bulacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada bağırarak küfür etmek işini kaybedeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bağırıp ağladığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işaret eder.

Rüyada bağırmak isteyip bağıramamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments