Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar bulamamak

Rüyada anahtar bulamamak

Rüyada anahtar bulamamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine inanılır.

Rüyada anahtar bulamamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Rüyada anahtar bulamamak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarı bulamamak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalettir.

Rüyada anneyi arayıp bulamamak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işarettir.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada namaz kılacak yer bulamamak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, dualarının gerçekleşeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide yer bulamamak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu bulamamak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak evi yoksa ev alacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments